top of page

MATKOJEMME ERITYISLUONTEEN VUOKSI SOVELLAMME SEURAAVIA LISÄ- JA ERITYISEHTOJA:

SISÄLLYS

1. Matkan varaus

2. Maksuehdot

3. Vastuut

4. Matkan peruutus

5. Lentoliput ja reittilennot kohteeseen

6. Osanottajamäärä

7. Mahdolliset muutokset

8. Tietosuojaseloste (GDPR)

 

1. MATKAN VARAUS

Matkavaraus tehdään sähköpostilla tai internet -sivujen www.Tripbrasil.fi kautta. Pitanga Oy / Tripbrasil tekee kaikki matkat räätälöitynä asiakkaan toiveen mukaisesti. Matkavaraus on molempia osapuolia sitova. Maksamalla etumaksun matkustaja hyväksyy valmismatkalain matkaehdot sekä Pitanga oyn asettamat lisä- ja erityisehdot.

Jos matkanjärjestäjä peruu matkan sen peruutusehtojen mukaisesti, (esimerkiksi ryhmän minimi henkilömäärä ei täyty) palautetaan maksut matkustajalle. 

 

2. MAKSUEHDOT

Matkalaskun eräpäivät riippuu palvelutarjoajien maksuista ja ne sovitaan sovitaan asiakkaan kanssa

 

3. VASTUUT

a] Asiakas osallistuu matkalle omalla vastuullaan ottaen huomioon oman kuntonsa, terveydentilansa

b] Matkan aikana asiakkaalla on oltava voimassa oleva henkilövahingot kattava matkavakuutus. Asiakkaan matkatavarat ovat aina asiakkaan omalla vastuulla.

c] Lentoyhtiöt ovat vastuussa matkustajista ainoastaan lentokuljetuksen aikana IATA-yhtiöiden kuljetusehtojen edellyttämällä tavalla.

d) Pitanga Oy (Tripbrasil) vastaa maajärjestelyistä kohteessa. 

 

4. MATKAN PERUUTUS

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka, milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin matkanjärjestäjällä on oikeus periä peruutusmaksu seuraavasti:

a] Mikäli asiakas peruuttaa matkan 31-93 vrk ennen matkan alkua, Pitanga oy laskuttaa mahdolliset yhteistyökumppaneille maksetut ennakkomaksut, hotellimaksut ja muut sellaiset maksut joita ei voi peruuttaa.

Huomioi että esimerkiksi Brasilian matkoissa karnevaali ja uudenvuoden ajan matkoissa hotellit vaativat 100% ennakkomaksun ja eivät palauta maksuja peruutuksissa. Varmista aina että sinulla/asiakkaalla on voimassaoleva matkavakuutus.

b] Mikäli asiakas peruuttaa matkan 15-30 vrk ennen matkan alkua, Pitanga oy laskuttaa matkan järjestely- ja varauskuluja minimissään 80% matkan hinnasta. Pitanga oy laskuttaa mahdolliset yhteistyökumppaneille maksetut ennakkomaksut, hotellimaksut ja muut sellaiset maksut joita ei voi peruuttaa.

c] Mikäli asiakas peruuttaa matkan myöhemmin kuin 14 vrk ennen matkan alkua Pitanga oy laskuttaa koko matkan hinnan.

d] Mikäli asiakas keskeyttää matkan omasta tahdostaan kesken matkan Pitanga oy laskuttaa niin ikään koko matkan hinnan. Mikäli matkanjohtaja joutuu keskeyttämään asiakkaan matkan turvallisuussyistä (esim. terveydentila, sopimaton käyttäytyminen tai muun vastaavan seikan takia) Pitanga oy laskuttaa koko matkan hinnan.

Mikäli asiakkaalla ei ole jatkuvasti voimassa olevaa matkavakuutusta, suosittelemme matkavakuutuksen ottamista siten, että se on voimassa ennen matkan alkua huomioiden Pitanga oyn peruutusehdot. Matkavakuutus kattaa peruutuskulut, mikäli peruutuksen syynä on oma tai lähiomaisen vakava sairaus, onnettomuus tai lähiomaisen kuolema.

Jos Pitanga oy joutuu peruuttamaan matkan, maksut palautetaan, ellei asiakas halua siirtää sitä muulle matkalle. 

 

5. LENTOLIPUT JA REITTILENNOT KOHTEESEEN

a] Pitanga Oy ei myy eikä välitä lentolippuja. Asiakas vastaa itse lennon varaamisesta ja sen maksamisesta. Asiakas voi varata lennon sen jälkeen, kun Pitanga oy on vahvistanut matkan toteutumisen sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli asiakas varaa lennon ennen tätä vahvistusta, ei Pitanga oyvastaa kuluista joita mahdollisesti käyttämättä jäävä lento aiheuttaa.

b] Pitanga oyn (Tripbrasil) matkan virallinen alku- ja päätepiste on aina ensimmäisen ja viimeisen päivän hotelli tai kohdemaan lentokenttä ohjelman mukaan.

c] Pitanga oyn lentolippuja myyvä yhteistyökumppani lähettää asiakkaalle lentotarjouksen matkalle hyvin sopivista ns. oletuslennoista, jotka asiakas hyväksyy tai hylkää.

 

6. OSANOTTAJAMÄÄRÄ

a] Pitanga oyn ryhmien koko on matkasta riippuen 2-100 Mikäli osanottajia on alle ao. matkan minimimäärän, pidätämme oikeuden peruuttaa matkan. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitamme viimeistään 31 päivää ennen matkan alkua.

b] “Omalla ryhmällä” ei ole ala- eikä ylärajaa.

c] Mikäli matkan toteutuminen näyttää epävarmalta asiakkaan tehdessä varauksen, Pitanga oy ilmoittaa tästä aina asiakkaalle, jotta asiakas ei varaa lentoja turhaan. Niin ikään Pitanga oy ilmoittaa asiakkaalle heti kun lennon varaaminen on asiakkaalle turvallista.

 

7. MAHDOLLISET MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Emme voi vastata matkan julkaisemisen jälkeen tulleista, meistä riippumattomista muutoksista. Tämä koskee kohdemaiden poliittisia myllerryksiä, mahdollisia tautiepidemioita, lentoja, luonnonmullistuksia, tuhkapilviä, suuria valuuttaheilahduksia yms. Saatamme joutua korottamaan matkan hintaa tai siirtämään lähtö- tai tuloaikoja. Hintamuutoksia ja päivämäärien siirtoja teemme kuitenkin vain poikkeustapauksissa.

8. TIETOSUOJASELOSTE (GDPR)

bottom of page